Fason Üretim Süreci
Her şey iş ortaklarımızın arzu etmiş oldukları ürün/ürünler ile ilgili detaylı bilgileri almakla başlar. Ürün içeriği, ambalaj seçimi, tasarımla ilgili düşünceler gibi bilgilerin derlendiği ilk toplantı sonucunda üretilecek olan ürünün yolculuğu başlar.
Tanışma toplantısı sonrasında iş ortağımızdan aldığımız bilgiler doğrultusunda projenin yol haritası çizilir. İlk andan itibaren iş ortaklarımızı beklentilerinin de ötesine geçirmek hedeflerimiz arasındaki birinci önceliğimizdir.
Ürünler ar-ge’de tasarlanırken hedeflerimiz arasındaki önceliklerimiz, bilimsel çözümler ışığında, inovatif, sonuç odaklı, sağlıklı ve çevreci ürünler sunmaktır.
Beyazlar Group bünyesinde bulunan profesyonel Grafik Tasarım departmanı, yapmış olduğu bini aşkın ürün tasarımı tecrübesi ve imza atmış oldukları başarılı işlerle iş ortaklarına en üst düzeyde çözümler sunar.
Alanında uzman mühendislerimiz tarafından GMP standartlarına göre hazırlanan ürünler tüm testleri geçtikten sonra firmamızda üretimi gerçekleştirilir.
Fason yapılan ürünlerin kullanıma hazır hale geldikten sonra firmamızdan adresinize kadar teslimatını sağlamaktayız.
Fason üretim ‘de A’dan Z’ye her adımda Beyazlar Group uzmanlığını tercih edebilir, profesyonel ekibimizden destek alabilirsiniz.
Formumuzu doldurarak başvurun, fason üretim ihtiyacınızda Beyazlar Group kalite ve güvencesini yaşayın.
Fason Üretim Yapan Firmalar
Fason üretim demek, bir firmanın diğer bir işletmeye kendi ürününün üretimini yaptırması demektir. İş sahibinin fason üretim yaptırabilmesi için işveren olarak firmanın güvenilirliğine inanması gerekmektedir. Ayrıca kendi marka- model ya da Logo ayrıntılarına özen göstermesi gerekmektedir. Fason üretim yapan firmalar bu konuda büyük hassasiyet taşımaktadır.
Ürün ve markaya dair yapılması istenen üretim şekli ve miktarı konulu sözleşme yaparak iş yürütülmektedir. Fason üretim teknolojisi sektörde büyük bir alana hizmet vermektedir. İş sahibi ve üretici arasında yapılan sözleşme uyarınca üretim yapan firmalara fason üretici denmektedir.
Fason üretim Firmaları Nasıl Çalışır?
Fason üretim firması, üretim teknolojileri ve personelinin el verdiği ölçüde başka firma adına çalışmaktadır. Çalışabilmesi için gerekli resmi kuruluşlardan onaylı belgelere sahip olması, vergi mükellefi olması gibi koşullara sahip olması gerekmektedir. Fason üretim yapan firmalar sağlık ve güvenlik koşullarına uygun olmalıdır. Fason üretim firması kuruluş amacına uygun olarak sektörde tecrübe kazanmış olmalıdır.
Yapılacak sözleşme uyarınca işveren firma ürünlerini üreterek tam zamanında teslim etmelidir. Üretimi yapılan ürün depolama ve pazarlama sisteminin de sözleşmede belirtilmesi gerekmektedir. Her iki firma da ürünü pazarlayabilir, depolayabilir. Hangi alanda uzmanlık sahibiyse o alanda çalışması fasoncu için avantaj sağlamaktadır. Fason üretimi yapılanlar arasında kozmetik, Gıda, tekstil ve pek çok sektör bulunmaktadır.
Fason üretim sözleşmesinde dikkat edilmesi gereken en önemli nokta her iki tarafın haklarının korunmasıdır. Sayısız firma fason üretim yaptırarak hem üretim kalitesini korumakta hem de uygun maliyete yüksek ticari hacme ulaşmaktadır. Ticari faaliyetlerde teknoloji kullanımı, üretim süreçlerinin takibini yapma olanağı verir, hem de kaliteyi korumaya yardımcı olur.
Fason Üretim Sözleşmesi Nasıl Yapılır?
Fason üretim, bir firmanın diğer bir firmaya kendi marka değeri ve ürün kalitesini korumak koşuluyla üretim yaptırması demektir. Fason üretim sözleşmesinde dikkat edilmesi gereken noktalardan biri de esnekliktir. Olağanüstü durumlara karşı tarafların tolerans gösterebilmesi önemlidir. Fason üretim yapan firmalar arasında tecrübe ve güvenilirlik öne çıkmaktadır.
Fason üretici firma personeli ve teknoloji olanakları asıl firma için önemlidir. Güler yüzlü, güvenilir ve sorumluluk sahibi ekip çalışması daima başarı getirmektedir. Hangi sektörde olursa olsun fason üretimi uygun fiyata yüksek verim almak demektir. Ana firma için fason üretici firmayla çalışmak hem üretim tesisi kurmak ve ekip oluşturma yükünden kurtaracaktır.
Fason üreticiler bu konuda büyük bir açığı kapatarak kalite ve marka değerini korumaktadır. Ürün kalitesini korumakta ve üreticiyle yapılan sözleşmeye göre üretim pazarlama ve depolama detayları da belirlenmektedir.